5 Design Hiasan Dinding Ruang Tamu Rumah
March 14, 2018
Cara Pasang Wallpaper Dinding
March 28, 2018
Show all

Kertas Dinding Murah Online

Anda  boleh membeli kertas hiasan dinding online murah di www.pesonapenyeri.com.my ataupun jika anda tinggal di sekitar Kuala Terengganu anda boleh singgah di kedai kami yang terletak di Pt37771 Block C, Jalan Gong Pak Damat, Taman Desa Jaya, 21300 Kuala Terengganu. Kami menyediakan layanan yang istimewa untuk anda. Di Pesona Lapan Penyeri terdapat pelbagai Kertas Hiasan Dinding murah yang boleh dihiasi di ruang tamu, ruang makan, bilik, ruang pejabat, dapur dan lain-lain lagi. Di sini anda boleh mencari pelbagai design dan anda boleh “matchingkan” kertas hiasan dinding dengan warna yang menarik dan kami boleh membantu anda untuk memilih kertas hiasan dinding yang sesuai dengan permintaan anda.

 

Selain itu, kami disini mempunyai design yang menarik dan cantik walaupun harga murah iaitu hanya RM99, rumah anda tetap boleh dihiasi dengan gaya mewah dan modern. Kertas hiasan dinding online murah boleh dibeli terus di website kami. Walaupun dengan bajet yang rendah rumah anda tetap boleh dihiasi dengan kertas hiasan dinding setanding dengan harga yang mahal. Antara design yang cantik yang boleh didapati disini mari saya tunjuk di bawah.

Design ini merupakan pilihan utama pelanggan apabila berkunjung ke kedai Pesona Lapan Penyeri jadi tidak hairanlah mengapa pelanggan boleh memilih design tersebut kerana harga yang murah dan design yang ala-ala mewah membuatkan pelanggan tertarik untuk memasangnya di rumah dan sesuai di pasangkan di RUANG TAMU rumah. Kertas hiasan dinding ini yang berwarna hitam putih dapat menenangkan fikiran si pelihat kerana tidak terlalu banyak campuran warna. Jadi amat sesuailah untuk isi rumah yang selalu stress di tempat kerja balik rumah terus tenang melihat persekitaran dinding yang cantik dan elegan.

 

Ini juga merupakan design yang terlaris yang boleh didapati disini. Designnya yang meriah dengan jalur-jalur sesuai untuk bahagian yang sempit akan kelihatan luas. Design ini amat sesuai untuk rumah flat ataupun rumah teres bagi kelihatan persekitaran rumah nampak lagi luas dari biasa. Untuk design ini kami mempunyai dua warna iaitu merah dan kuning. Kedua-duanya warna sangat cantik dan mendapat permintaan tinggi oleh pelanggan untuk dipasang dibahagian RUANG MAKAN dan RUANG BACAAN.

Seterusnya kertas hiasan dinding yang kelihatan sangat tenang. Sesuai untuk yang bukan penggemar hiasan dinding yang terlalu “crowded” dengan corak boleh memilih design di bawah kerana ianya tidak mempunyai corak yang sangat timbul. Sekali pandang dari jauh kelihatan kosong tetapi bila disentuh ada garis-garis halus dipermukaan kertas tersebut. Ini amat sesuai untuk orang yang mementingkan keadaan “simple but nice” hehehe lebih kurang macam tu lah kan. Design ini juga boleh di “matchingkan” dengan bahagian dinding yang sudah sedia bercorak untuk kelihatan tidak terlalu berserabut.

 

Design seterusnya merupakan design “bricks” yang juga mendapat permintaan ramai oleh pelanggan. Design ini sesuai diletakkan DIBAHAGIAN TANGGA. Corak batu-bata kelihatan sangat elegen seperti batu-bata yang real boleh membuatkan tetamu datang ke rumah anda terpesona melihat susunan batu-bata lagi-lagi dibahagian tangga. Tetapi anda juga boleh menghiasi kertas dinding tersebut di dinding pada RUANG DAPUR juga cantik.

 

Untuk lain-lain design anda boleh berkunjung ke laman web kami www.pesonapenyeri.com.my disitu anda boleh cuci mata jangan sampai rambang mata dah lah yerr. Banyak lagi corak-corak menarik dan terbaru disitu.

 

2 Comments

  1. christopher ak rian says:

    boleh bagi list wallpaper untuk 1 gulung dengan saiz PxL?

    • admin pesona penyeri says:

      Semua dalam gambar ini adalah untuk satu Roll.. PxL boleh tngk kt deskription setiap gambar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *