5 sebab mengapa perlu memilih wallpaper (kertas dinding) di Pesona Interior Design?

5 Design Hiasan Dinding Ruang Tamu Rumah
March 14, 2018
Show all

5 sebab mengapa perlu memilih wallpaper (kertas dinding) di Pesona Interior Design?

 

 • Berkualiti tinggi

  Wallpaper (kertas dinding) yang kami bekalkan diperbuat daripada kertas mesra alam yang berasal daripada Finland. Kami mementingkan penggunaan kertas yang berkualiti tinggi di samping menjaga kesejahteraan alam sekitar. Wallpaper kami bertekstur 3D  untuk membangkitkan suasana sebenar dan permukaannya yang kalis air memudahkan urusan pembersihan. Wallpaper kami mampu bertahan lama, lebih kurang 10 tahun dengan penjagaan yang baik serta ianya tahan calar, lebih tebal berbanding yang lain dan warnanya tidak mudah luntur.

 • Pelbagai corak eksklusif

  Kami menjual kertas dinding yang mempunyai pelbagai corak eksklusif dan warna yang menarik. Antaranya ialah corak klasik, moden, mewah, geometrik, natural dan ringkas (minimalis).

  corak geometrik

  corak moden

  corak minimalis

  corak klasik

  corak natural

  corak mewah

 • Servis yang memuaskan

  Kami mengutamakan kehendak dan keselesaan pelanggan semasa berurusan dengan pihak kami. Kami berharap dapat memudahkan dan menjimatkan masa pelanggan dengan menyediakan khidmat pengukuran dinding dan pemasangan wallpaper yang terbaik.

 • Harga berpatutan

  Harga yang ditawarkan lebih berpatutan setanding dengan kualiti yang disediakan.

 • Menjimatkan kos

  Saiz wallpaper yang disediakan sesuai dengan kebanyakan saiz dinding rumah dan pejabat di Malaysia. Bukaan saiz wallpaper yang kecil dan tepat mengelakkan pembaziran tidak seperti sesetengah wallpaper yang lebih besar. Mengapa memilih saiz wallpaper yang lebih besar sedangkan anda boleh berjimat?

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *